logo

therecstudio - A blog elkötelezett a sport

Blog


Fontolja meg az élelmiszer-szükségletek

Számold meg, hány kalóriára van szükséged. Határozza meg a napi kalóriabevitelét, valamint az Ön életkora, neme, magassága és fizikai aktivitása alapján az élelmiszer megfelelő mennyiségét. Ennek során kövesse az alábbi ajánlásokat az amerikai Mezőgazdasági Minisztérium.Ne feledje, hogy az" ideális " kalóriák száma jelentősen változhat attól függően, hogy akar-e veszíteni, vagy hízni, hogy több ilyen tápanyagok, hogy hiányzik, vagy az állapot az egészség. Minden étkezésnek kiegyensúlyozottnak kell lennie, és arányosan kell tartalmaznia a különböző terméktípusokat. Például ne helyettesítse a fehérje valami mást, hogy megpróbálja növelni a kalóriák számát, vagy ne hagyja abba az élelmiszereket egy bizonyos csoport, hogy csökkentse a kalóriák számát. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát, ha bármilyen egészségügyi problémája van. Rendszeresen keresse fel orvosát, és konzultáljon vele akut vagy krónikus betegségeiről. Beszélje meg orvosával, hogy mit fogyaszt, mit kerül, és mi változtathatja meg az alapvető élelmiszerek egyensúlyát a vonatkozó betegségekben. A cukorbetegeket például arra lehet ösztönözni, hogy a feldolgozott gabona helyett több teljes értékű ételt fogyasszanak, és korlátozzák a gyümölcs-és gyümölcslevek fogyasztását. Magas koleszterin-és szívbetegség esetén ajánlott csökkenteni az állati eredetű termékek és zsírok napi adagját. Ha le akarsz fogyni, nagyobb hangsúlyt helyezhetsz a zöldségekre, csökkentheted a vaj - és növényi olajfogyasztást, és kevesebb főzőzsírt és cukrot adhatsz az étkezésekhez. Semmi esetre se gondolja, hogy amikor figyelembe veszi, hogyan kell változtatni a diéta, van elég általános ismerete a betegség, és győződjön meg róla, hogy konzultáljon egy szakember róla.Cserélje ki a termékeket, ha allergiás vagy más korlátozások. Ételallergia esetén figyelembe kell venni az allergéneket. Előfordulhat, hogy bizonyos termékek helyett a analógok bizonyos egészségügyi problémák.

Hogyan kell megtervezni az étkezéseket?

Válassza ki azt az időt, amelyre tervezni szeretne. Egy-két hét jó kezdés. Ezen példa alapján egyhetes időszakot kell figyelembe venni.Vegye ki a naptár, amelyben írni fog. Fali naptár, nyomtatott elektronikus naptár nagy lehetőségek. Minden napot három részre osztunk, és megjelöljük az első Z (b) betűt, az O (ebéd) második betűt és a harmadik (vacsora) betűt. A naptár tetején jelölje meg az egyes ételekhez tartozó adagok számát. Ha több vagy kevesebb adagra tervezett különleges ételek vannak, jelölje meg a megfelelő Z, O vagy U betű mellett. állítsa be a teljes napi kalóriabevitel határértékét. Gyűjtsük össze a kedvenc szakácskönyvek, receptek, valamint a dolgokat, amit meg akart próbálni. Állítsa be, hogy mennyi időt fog tölteni az étel elkészítésével és elkészítésével napi rendszerességgel. Ez fontos lesz értékeléséhez receptek. Döntsd el, hány nap egy héten azt tervezi, hogy főzni. Fontolja meg a főzés egy pár napig, hogy egy nap lehet felszabadítani, valamint a lehetőséget, hogy félre egy nap egy héten a vacsora ki, vagy felállítása egy pizza nap egyszer egy héten. Akárhogy is, a 6 napos tervezés általában jól működik. Válassza ki a marhahús szekciót, majd keressen egy vagy két receptet, amely jónak tűnik az Ön számára, és 1/3 vagy kevesebb lesz a napi kalóriatartalom, és megfelel a megadott idő, hogy készítsen és főzzön. Jelölje meg a szakácskönyv nevét és a naptár oldalszámát.Ismételje meg a nyolcadik lépést, hogy megtalálja a főétel azt tervezi, hogy főzni minden nap. Fontolja meg, hogy hozzon létre egy menüt, hogy félre meghatározott nap baromfi, hal, sertés, tofu, vagy a hús és bárány helyettesítő minden héten. Szóval, teljes vacsorát fogsz készíteni.

Hogyan kell csinálni fitness jóga

Jóga ismert, hogy jótékony hatással van mind a mentális, mind a fizikai állapot egy személy. A jóga gyakorlatok közé tartozik a meditáció, a figyelemfelkeltés és az izomlazítás. Ezen kívül, jóga lehet egy jó gyakorlat, erősíti az izmokat, és megakadályozza a súlygyarapodást. Függetlenül attól, hogy szeretné erősíteni az izmokat, vagy egyszerűen, hogy a jóga mellett cardio képzés, a gyakorlat a dinamikus fitness jóga pozitív hatással lesz a fizikai állapot. Legyen jóga része a rendszeres edzések. Egy felnőtt igényel 150 perc mérsékelt aerob tevékenység plusz két izomerősítő edzések hetente – csak ez a testmozgás segít javítani a fizikai fitness. A mérsékelt aerob tevékenységek közé tartozik a gyaloglás, a futás, a kerékpározás és az úszás. Jóga ötvözi izom erősítő gyakorlatok, légzésgyakorlatok, nyújtás gyakorlatok, így a jóga gyakorlat különbözik az aerob testmozgás.Kezdjük az alacsony intenzitású pózokkal és fejezzük be velük. Mindig szükséges elkezdeni jóga gyakorlat alacsony intenzitású jelent, majd fokozatosan növeli az intenzitást. Ezen kívül, ne felejtsd el a pihentető pózok, mindig befejezni az edzést egy holttest póz (Shavasana).Add hozzá a jógát a kardio edzéshez. Ha végre néhány jóga jelent kardio edzés után, akkor képes lesz arra, hogy visszaszerezze őket gyorsabban. Minél gyorsabban felépülsz az edzésből, annál nagyobb a valószínűsége, hogy megtartod az edzéstervet, és eléred a céljaidat. Próbálj meg hozzáadni néhány jóga pózt a rutin.

Hogyan kell megtervezni az ebédet és a vacsorát: